O‘QUVCHILAR ORASIDA SUITSIDGA MOYILLIGI BO`LGANLARINI ERTA ANIQLASH VA ULARNING RUHIY HOLATIGA TA’SIR ETUVCHI SALBIY OMILLARNI ANIQLAB, BARTARAF ETISH CHORALARINI KO‘RISH - Nurmatova Muhayyo Abdumalikovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o`quvchilar orasida sutsidga moyillikni erta aniqlash va diagnostika ishlarini olib borish, shuningdek ushbu holatni erta aniqlab, chora ko`rish masalalari muhokama etiladi.