INSON O‘ZLIGI, QADRI, XUQUQI VA ERKINLIGI-MANFAATLARINING QONUNIY ASOSLARI - Ma’murova Dilaferuz Avazbekovna; Umurzaqov Ilyosbek Mehmonaliyevich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu berilgan maqola hozirgi kundagi insonga bekamu koʻst yashash imkoniyatini beruvchi va iqtisodiy, ijtimoiy, madaniy, siyosiy sohalarda oʻz imkoniyat va talablarining amalga oshirilishini taʼminlovchi huquqiy maeyorlar to’g’risida qisqacha fikrlar bildirilgan.