OʻTKIR HOSHIMOV ASARLARIDA BIR SEMALI VA KOʻP SEMALI SOʻZLAR “Daftar hoshiyasidagi bitiklar” hamda “Ikki karra ikki besh” asarlari asosida - Abdurahmonova Gulorom Iskandar qizi; D.Ergasheva (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Mazkur maqolada tilshunoslikda bir va koʻp semali leksemalar ha nisbatan bildirilgan munosabat tahlil etilgan boʻlib,unda koʻp maʼnoli va omonim soʻzlar oʻrtasida farqlar ochib berilgan.Shu bilan birgalikda ilmiy fikrlar misollar asosida yoritib berilgan.