XUDOYBERDI TO‘XTABOYEV ASARLARIDA NOKONSTRUKTIV BIRLIKLARNING IFODALANISHI - Bozorova Aziza; D.Ergasheva (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolamiz oraqali nokonstruktiv birliklar haqida tushuncha, uning tilshunoslikda va adabiyotshunoslikdagi o'rni va ahamiyati haqida qisqacha ma'lumot berib o'tamiz. Tahlil vositasida Xudoyberdi To'xtaboyev asarlariga murojaat qilamiz.