RAQAMLI IQTISODIYOT SHAROITIDA TADBIRKORLIK, UNING TAVSIFLANISHI - Dilfuza Bayzakova (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annatatsiya: Maqolada tadbirkorlik tushunchasining paydo bo’lishi haqida turli nazariyalar o’rganilgan. Shuningdek, tadbirkorlik tushunchasiga turli olimlarning ta’rifini o’rganish asosida mualliflik ta’rifi berilgan. Bundan tashqari, ilmiy adabiyotlarga asoslangan holda muallif tomonidan raqamli iqtisodiyotda tadbirkorlikning tavsiflanishi bo’yicha fikrlar berilgan.