RESPUBLIKAMIZDA JAMOAT TARTIBINI SAQLASH VA FUQAROLAR XAVFSIZLIGINI TA’MINLASHNING ZAMONAVIY MEXANIZMI - Mustafoqulov Shohrux Komiljon o’g’li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Ushbu maqola orqali muallif Respublikasimizda jamoat tartibini saqlash fuqorolarning xavfsizligini ta’minlash yuzasidan qabul qilingan qonunchilik hujjatrlaridan ko’rsatib o’tib, eng so’ngi islohotlarni ilmiy jihatdan tahlil qilgan.