БАНДЛИК ВА МЕҲНАТ МУНОСАБАТЛАРИ ОРГАНЛАРНИНГ ҲУҚУҚБУЗАРЛИКЛАР ПРОФИЛАКТИКАСИ СОХАСИДАГИ ФАОЛИЯТИНИНГ БУГУНГИ ҲОЛАТИ - Очилдиев Илёс Музаффар ўғли (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Ушбу мақола орқали муаллиф бандлик ва меҳнат муносабатлари органларнинг ҳуқуқбузарликлар профилактикаси сохасидаги фаолиятининг амалиётдаги бугунги ҳолатини, унинг мазмун моҳиятини кўрсатиб ўтиб мавзуни таҳлил қилган.