PROFILAKTIKA INSPEKTORLARINING HUQUQBUZARLIKLARNI BARVAQT OLDINI OLISHDAGI ZAMONAVIY YUTUQLAR - Abdiqodirov Farrux Farxod o’g’li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Ushbu maqola orqali muallif huquqbuzarliklar profilaktikasiga oid normativ huquqiy hujjarlarni, mamlakatimzda so‘nggi yillarda jinoyatchilikka qarshi kurashish va huquqbuzarliklar profilaktikasini tashkil etishga doir huquqiy hujjatlarni, profilaktika inspektorlari oldida turgan ulkan ma’sulyatli vaziflarni yoritib o’tib, profilaktika xizmatini yanada xalqchil tuzilmaga aylantirish yuzasidan o‘z fikr mulohazalari tavsiyalari bilan o‘rtoqlashib o‘tganlar.