SUD TERGOVI MAZMUN MOHIYATI - Sherqobilov Abror Rashid o’g’li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Ushbu maqola orqali muallif O’zbekiston Respublikasining qonunchiligiga asoslangan holda sud tergovining mazmun mohiyatini yoritib mavzuni ilmiy tahlil qilgan.