ДАСТЛАБКИ МАЗМУНИ ЎЗГАРТИРИЛГАН ХУЖЖАТЛАРНИНГ КРИМИНАЛИСТИК ТАДҚИҚОТЛАРИ ХАМДА УЛАРДА УЧРАБ ТУРАДИГАН МУАМОЛАР - Саттаров Фазлиддин Нурали ўғли (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Аннотация: Ушбу мақола орқали муаллиф дастлабки мазмуни ўзгартирилган хужжатларнинг криминалистик тадқиқотлари хамда уларда учраб турадиган муамолар келтирилган бўлиб,унда даслабки мазмунига ўгартириш киритиш орқали хужжатларни ўзгартириб олиш ва ундаги мазмунтга тасир кўрсатишни аниқлаш усулларининг методикаси кўрсатиб ўтади.