JAHOLATGA QARSHI MA’RIFAT: BILIM VA TA’LIMNING KUCHI - Yaxyobek Kamolov Jo'ramirza o'g'li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada jaholatga qarshi ma’rifat, bilim va ta’limning kuchi, ma'rifat tushunchasi, jaholat bizni to'liq bo'lmagan yoki noto'g'ri ma'lumotlarga asoslangan taxminlar qilishga olib kelishi va bu bizni fikrlarimiz va qarorlarimizni boshqarishga intilishlari haqida fikrlar yuritiladi.