GEOMETRIK MASALALARNI FIZIKAVIY USUL BILAN ISHLASH - Yomģirov Ixlosbek Aliboy ògli; Yaxshiyev Nùmonjon Asatilloyevich; Aliyev Nurjahon Tòxtamurod ògli (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya. Ma’lumki insonning har tomonlama kamol topishida maktab- litseyning roli kattadir. Ijtimoiy hayotimizdagi ulkan o‘zgarishlar maktabimiz ishini qayta ko‘rib chiqish hamda ta’lim -tarbiya ishlarini davir talabiga muvofiq holda tashkil etish zaruriyatini ko‘rsatdi.