OʻZBEK TILSHUNOSLIGIDA VALENTLIK TUSHUNCHASINI MISOLLAR ASOSIDA IZOHLASH - Rabbimqulova Goʻzal; Ergasheva Dilrabo (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Anontatsiya: Ushbu maqolada valentlik tushunchasi va uning turlari haqida maʼlumotlar keltirilgan hamda uning nutqimizdagi oʻrni misollar orqali yoritilgan. Soʻzning nutqda oʻrganilishi hamda uning boshqa soʻzlar bilan birika olish qobiliyati aytib oʻtilgan.