MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARDA EKOLOGIK TAʼLIM BERISHNING OʻZIGA XOSLIGI - Sidiqova Yulduz (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Maqolada maktabgacha ta’lim muassasalarida bolalarga ekologik ta’lim-tarbiya berish, tabiat, ularda atrof-muhitga nisbatan hurmat, ehtiyotkorona munosabat va unga mas’uliyat bilan qarash hissini tarbiyalash, maktabgacha yoshdagi bolalarning ekologik tarbiyasiga oid masalalar yoritilgan, uning mazmuni haqida so’z yurutilgan.