XI-XIX ASRLARDA YARATILGAN AYRIM LUG’ATLARDAGI YER VA UNGA OID SO’Z VA SO’Z BIRIKMALARI - Abduraimova Dilchehra O’sar qizi; Xidirova Iroda (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Maqolaning o'rganish obyekti qilib XI- XIX asrlarda yaratilgan ayrim lug'atlardagi yer va unga oid so'z hamda so'z birikmalari olingan bo'lib, bu maqolada lug'atlardagi so'zlarga berilgan ayrim izohlardagi xatoliklar va kamchiliklarni bartaraf etish maqsad qilib olingan