MADANIYAT - BOSHQARUV OBYEKTI SIFATIDA - Fayziyev Tо‘rabek Raufovich; Mirzaraximov Azizbek Kazimovich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Ushbu maqolada madaniyat sohasida ijtimoiy me’yorlarni shakllantirish, muloqot madaniyatini rivojlantirish, tarbiya, ta’lim, ijtimoiy-shaxsiy faoliyatni rivojlantirish, insonning ijtimoiy-qadriyat yо‘nalishlari, iste’molchilar talabi, marketing muhiti, strategiya, missiya, ishlashni baholash, о‘z missiyasini saqlash va bajarish (muayyan madaniy imtiyozlarni amalga oshirish), mijozlar oriyentatsiyasi, iste’mol talabi, preferensiyalar, bozor muhitining qonunlari kabi masalalar yoritilgan.