O’QUVCHILARNING HISSIY SHAKLLANISHIDA MULOQOTNING AHAMIYATI - Ro'zimova Matluba O'ktamovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Anotatsiya: Ushbu maqola o’quvchilarni hissiy, emotsional shakllanishi bunda muomula madaniyati, hissiy rivojlanishda muloqotning o’rni haqida.