SHAXSNING KAMOL TOPISHIDA MULOQOTNING O’RNI - Saparbayeva Mohira Bektemirovna; Matyoqubova Maʼrifat Saparboyevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Anotatsiya: Shaxsning shakllanishiga ta’sir etuvchi muhum omillar , har bir yosh davrlardagi bolalar psixologiyasi va ular bilan to’g’ri munosabat bo’lish.