MEN OBRAZINING RIVOJLANISHIDA HIS-TUYG’ULARNING O’RNI - Vaisova Nafosat Rajabboyevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Anotatsiya: Shaxsning men obrazining rivojlanishi va bunda his-tuyg’ularni ahamiyati, his-tuyg’ularni shaxsning shakllanishiga ta’siri haqidagi ma’lumotlar mavjud.