KUTUBXONA NODAVLAT JAMOAT TASHKILOTINI TASHKIL QILISH TAJRIBASINING TAHLILI - Xudayberdiyeva Zebiniso Maxmado’stovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada jamoat birlashmalari tushunchalari va ularning vazifalari, kutubxona uyushmasi umumiy tushunchasi, konsorsiumning funksiyalari va vazifalari, jamoat birlashmasining xorij tajribasi, o‘zbekistonda kutubxona jamoat birlashmasi yaratishning imkoniyatlari haqida ma’lumotlar keltirilgan.