WEB TEXNOLOGIYALARNING RIVOJLANISH TENDENTSIYALARI HAQIDA - Ikromov Muhammadyusuf Mamasodiq o`g`li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Ushbu maqola tendentsiyalar va o'zgarishlarni aniqlash uchun mashhur veb-sayt dizaynlarini ko'rib chiqadi va tahlil qiladi. Internet resurslarining paydo bo'lishida. Ba'zi oqim o'tgan yil davomida veb-ishlab chiqishda kuzatilgan tendentsiyalar haqida. Kalit so'zlar: veb-ishlab chiqish; mobil ilovalar; veb-sayt; foydalanuvchilar; ma'lumotlar; malumotlar bazasi; Internetning rivojlanish tendentsiyalari. This paper reviews and analyzes popular website designs to identify trends and changes in the emergence of Internet resources. Some current trends that have been observed in web development over the past year were reviewed. Keywords: web development; mobile applications; website; users; data; database; trends in the development of the Internet.