YANGI BOSQICHDAGI O’ZBEK DRAMATURGIYASI - Anjim Djumaniyazova (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada yangi bosqichdagi o'zbek dramaturgiyasi, so'nggi yillar o'zbek dramaturgiyasida ma'naviy-axloqiy masalalarning yangicha yo`nalishi, yangicha tafakkur bilan yoritilishi, xalqning ma'naviy qondirishda dramaturgiyaning o`rni haqida batafsil bayon qilingan.