O’ZBEK VA NEMIS ERTAKLARINING TARJIMALARI TAHLILI - Berdiqulova Nurgul (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada nemis va o’zbek tilidagi ertaklarning tarjimalaridagi farqlar haqida so’z boradi. Nemischa o’zbekcha ertaklarning boshlanish, nomlarning tarjimalari chog’ishtirma muammolari haqida ta’rif berilgan