ANVARSHOH KASHMIRIYNING «FAYZUL BORIY» ASARI VA UNING HOSHIYALARI TAHLILI - Olimov Zuhrobiddin (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: ushbu ilmiy maqolada Anvarshoh Kashmiriyning «Fayzul boriy» asari va uning hoshiyalari tahlili haqida qimmatli ma’lumotlar, ilmiy tahlillar berilgan.