QADIMGI TURKIY LUGʻATLARDA UY-ROʻZGʻOR BUYUMLARIGA OID SOʻZLARNING QIYOSIY OʻRGANILISHI - Mahmudova Mohinur Yusufjonovna; Iroda Xidirova (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotasiya: Ushbu maqolada qadimgi turkiy lugʻatlarda uy-roʻzgʻor buyumlari nomlarining qiyosiy tahlili amalga oshirildi.Lugʻatlarda mavjud boʻlgan soʻzlar ilmiy amaliy asoslab berildi.