LUG‘ATLARDAGI DINIY BIRIKMALARNING LINGVISTIK TAHLILI - Nurmanova Zamira; Chorshanbiyeva Nafosat; Xidirova Iroda (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Lugʻatlarda keltirilgan diniy birikmalarning maʼnodoshligi, shakldoshligi va ularning farqlari haqida maʼlumotlar berilgan.