LUG’ATLARDA UCHRAYDIGAN DINIY SO’Z VA BIRIKMALARNING LINGVISTIK TAHLILI - Ubaydullayeva Qunduzxon; Xidirova Iroda Xolmurzayevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annatatsiya: Ushbu maqolada “Devonu lug'atut turk”, “Muhokamat ul- luĝattayn” va Attuhfatuz zakiyatu fil luĝatit turkiya” asarlaridan keltirilgan diniy so‘z va birikmalarning lingvistik tahliliga alohida tòxtalib o‘tilgan.