KISLOROD. OZON VA TABIATDA AYLANISHI VA AHAMIYATI - Abdurahmonova Rohila Solijonovna; Niyozmetova Dilnoza Rustamovna; Hayitova Nasibaxon Abduxoliqovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqolada kislorodning fizikaviy va kimyoviy xossalari, ozon va uning aylanishi, ahamiyati haqida yoritilgan