MATRISALAR. MATRISALARNING IQTISODIYOTDAGI TATBIQLARI. - Tuychiyeva Sayyora Taxirovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqola matrisalarning iqtisodiyotdagi tatbiqiga bag‘ishlangan bo‘lib, neftga bo‘lgan talab masalalari matrisalar yordamida yechib ko‘rsatilgan.