AVTOYOQILG’I QUYISH SHAXOBCHALARINI AVTOMATLASHTIRILGAN TIZIMLARINI JORIY QILISHDA MOBIL ILOVALARDAN FOYDALANISH USHBU TIZIMLARNI RIVOJLANISHIGA TA’SIRI KOTTADIR - Yo’ldoshev To’xtasin Abdujalil o’g’li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Raqamli texnologiyalar hayotimizga shunchalik singib ketdiki, bugungi kunda nafaqat kundalik faoliyatimiz, balki ijtimoiy-iqtisodiy sohalar rivojini ham ularsiz tasavvur qilib bo'lmaydi. Tabiiyki, boshqa sohalarda bo'lgani singari kabi paqamli texnologiyalarni Avtomobillarga yoqilg’I quyish tizimlari faoliyatini tubdan o'zgartirmoqda. Bu nafaqat tadbirkorlar uchun balki mijozlar o'rtasidagi munosabatlarga yangilikliklar kirityapti. Xatto bu borada avtomobil yonilg’isi quyish shaxobchalarini ishini takomillahtirish va respublika istemolchilarini neft maxsulotlari bilan ta’minlanishini yaxshilash bo’yicha qaror ham qabul qilingan.