O’ZBEKISTON RESPUBLIKASI TA’LIM TIZIMIDA XALQARO BAHOLASH DASTURLARI, METODLARI VA TEXNOLOGIYALARINI JORIY QILISHNING HUQUQIY ASOSLARI - Isroilov Davronbek Dilshodbek o’g’li; Ismoilova Nafisa Lazizbek qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: ushbu maqolada so’ngi yillarda mamlakatimizda ta’limga bo’lgan etibor, fanlarni o’qitishda xalqaro baholash dasturlari, metod va tehnologiyalaridan foydalanish orqali ta’lim sifatini yangi bosqichga ko’tarish, hamda ushbu xalqaro baholash dasturlari, metod va tehnologiyalaridan foydalanishning huquqiy asoslari haqida so’z boradi.