MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARGA INTERFAOL METODLARNI QO’LLASH USULLARI - Fayzullayeva Dilnoza; D.A. Karimov (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Bugun maktabgacha ta’lim tizimiga boshqa sohalarga qaraganda ko’proq e’tibor qaratilmoqda. Buning boisi esa, maktabgacha ta’lim muassasalari va bog’achalarning yetuk kadr yetishib chiqishida, bolalarning qiziqishlari va qobiliyatlarini belgilashida o’rni beqiyosdir. Ushbu maqolada ayni shu sohadagi tizimli ishlar, maktabgacha yoshdagi bolajonlarda interfaol texnologiya va metodlarni qo’llab ko’rish, shuningdek xorij tajribasidagi faktlar-tahlillar bayon etilgan.