TASVIRLARGA RAQAMLI ISHLOV BERISH VA KO‘RISH TIZIMIDAGI OB’YEKTLARNI ANIQLASH - Sattarov Zufarbek Fayzullayevich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Vizual ma’lumotlarni avtomatik ravishda qayta ishlash sun’iy intellekt sohasidagi dolzarb masalalardan biridir. Ushbu maqola visual ma’lumotlarni qayta ishlashning yangi dasturiy va texnik usullari haqida bo’lib, tasvirlarga ishlov berish va tahlil qilishning zamonaviy muammolari va yechimlari batafsil keltirilgan.