KUCH – BILIM VA TAFAKKURDA - Kurtbayeva Ogulsapdi Xemra gizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya; Bilimli kishi har qanday joyda yengilmasligi ayniqsa yutib chiqishi va oʻz maqsadidan kechmasligi lozim . Sababi «kuch – bilim va tafakkurdadir »bu borada donishmandlarimiz aytgan hikmatli gaplari haqida ushbu maqolada fikir yuritamiz.