BOSHLANGʻICH SINFLARDA ONA TILI DARSINI OʻQITISHDA DIDAKTIK OʻYINLAR - Kurtbayeva Ogulsapdi Xemra gizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada boshlangʻich sinflarda ona tili fanini oʻqitishda qoʻllaniladigan metotlar haqida maʼlumot berilgan.