QATTIQ XULQ-ATVOR BUZILISHI. MAKTABGACHA YOSHIDAGI BOLALARDA XULQ-ATVOR BUZILISHINING SABABLARI - Jo‘raboyeva Maftuna Sherquzi qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya; Ushbu maqola bugungi kunda dolzarb bo‘lgan masalalardan biridir. Bolalar va ota-onalar o’rtasidagi munosabatlar mavzusi, shuningdek, xulq- atvorda inson psixologiyasi tobora dolzarb bo’lib qolmoqda.Bolalar psixologiyasining barcha nozik tomonlarini tushunish uchun, buzilishlar va xatti-harakatlarning buzilishi turlarini o’rganish, shuningdek, uni tuzatish va umuman bolani tarbiyalashga to’g’ri yondashuvni topish to‘g‘risida