MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARDA DUDUQLANISHNI BARTARAF ETISH - Qungʼirova Gulmira Romazon qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada duduqlanish sabablari, ularni bartaraf etish usullari, toʻgʻri nutqni shakllantirish, ota – onalar bilan birgalikda ishlash, nutqni rivojlantirish yoʻllari haqida bayon etilgan.