SAID AHMADNING “QORAKO‘Z MAJNUN” ASARINI O‘QIB BO‘LGANDAN KEYINGI TOPSHIRIQLAR ASOSIDA TAHLIL ETISH ORQALI O‘QUVCHILARNING TANQIDIY FIKRLASH QOBILIYATINI RIVOJLANTIRISH - Shoira Saydullayeva (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqolada Said Ahmadning “Qorako‘z majnun” hikoyasi o‘qib bo‘lgandan keyingi topshiriqlar asosida tahlil etiladi. Topshiriqlar muammoli savollardan iborat bo‘lib, tanqidiy fikrlashni rivojlantirishdagi ahamiyati haqida fikr yuritiladi.