ONA TILI VA O’QISH SAVODXONLIGI DARSLARIDA IJODIY MASHQLAR BILAN ISHLASH - Oblaqulova Shaxrizoda Farxod qizi; Sharof Rashidov nomidagi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ona tili darslarida foydalanishga tavsiya etiladigan interfaol metodlardan namunalar keltirilgan. Ona tili va o’qish savodxonligi darslarida ijodiy mashqlar bilan ishlash.