Oʻ’SIMLIKLARNING HOSILDORLIGINI OSHIRISHDA BIOTEXNOLOGIYANING AHAMIYATI - Ergasheva Dilfuza Baxodir qizi; Saitmuradova Mahliyo Alisher qizi; Anvarov Bobur Baxodir o‘g‘li; Sobirova Muqaddas Botirovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Anotatsiya: Ushbu maqolada oʻsimliklarni hosildorligini oshirishda biotexnologik mahsulotlardan foydalanishning ahamiyati. Bundan tashqari biogumuslardan foydalanish tartibi haqida qisqacha ma’lumotlar kiritilgan.