SO`Z, IBORA VA BIRIKMALARDAN O`RINLI FOYDALANISHGA O`RGATISH - Davlatova Gulnoza Aliniyoz qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Anotatsiya. Ushbu maqola boshlang'ich sinflarga so'zlar, iboralar va birikmalardan to'g'ri foydalanishni o'rgatishning samarali usullarini taqdim etishga qaratilgan. U kirish bo'limi, usullar bo'limi, natijalar bo'limi, munozara bo'limi va yakunlovchi qismni o'z ichiga oladi. Usullar bo'limida yosh o'quvchilarga tildan to'g'ri foydalanishni o'rgatish uchun ishlatilishi mumkin bo'lgan turli xil texnikalar ko'rsatilgan. Natijalar bo'limida o`quvchilarning til ko'nikmalarini oshirishda texnikaning samaradorligi keltirilgan. Munozara bo'limi natijalarni tahlil qiladi va xulosa kelajakdagi tadqiqotlar uchun tavsiyalar beradi.