БЮДЖЕТ ТИЗИМИ БЮДЖЕТЛАРИДА АУДИТ УСУЛЛАРИНИ ҚЎЛЛАНИЛИШИ - Касимова Гуляр; Махаммадиева Ижобат (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Аннотация: Мақолада бюджет тизими бюджет ижроси назорати ва шакллари, усуллари такомиллаштириш ва бюджет ташкилотида ички назоратни самарали ташкил этиш йўллари, бюджет ижросининг назорати ва вазифалари, принциплари, бюджет ташкилотларида бухгалтерия бўлимлари бўйича текшириш ўтказишни ўз усуллари, текшириладиган бўлимларни назорат қилиш кетма-кетлиги бўйича ёндошувлар кўриб чиқилган.