ILM NIMA UCHUN KERAK YOXUD NEGA INSONLAR O’QIYDI? - Abdullayeva Maftunaxon (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Anotatsiya. Ilm borliq yaralgan kundan beri insonlarga xamohang yashab kelayotgan tushunchadir. Asrlar mobanyida insonlar ilm ustida bosh qotirib uning asl mohiyatini anglab yetishga harakat qilib kelishmoqda. Ushbu maqolada Ilmga tegishli bo’lgan mavzu yoritib beriladi.