TA’LIM TIZIMIDA MOBIL ILOVALARDAN FOYDALANISHNING AHAMIYATI - Baxromov Mansur Maxsud o‘g‘li; Iskandarov Bobur Muxammadjonovich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ta’lim jarayonida mobil qurilmalardan foydalanish an’anaviy o‘qitishni zamonaviylashtiradi. Ushbu maqola virtual mobil sinfni loyihalashning nazariy masalalarini o‘rganadi: mobil ta’limning muammolari va tamoyillari, texnologiyalarni o‘quv jarayoniga integratsiya qilish modeli. Ta'lim jarayonida mobil ilovalardan foydalanish samaradorligi mezonlari sifatida mos keladigan kognitiv jarayonlardan foydalanish taklif etiladi.