BOLALARDA NUTQ BUZILISHLARINING KELIB CHIQISHIDA OILAVIY MUHITNING TA’SIRI - Bobobekova Sevinch Shuxrat qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada bolalar nutqini rivojlantirish masalalari bo'yicha tarbiyachi va ota-onalarning birgalikdagi ishining maqsadlari, vazifalari, usullari haqida so’z yuritilgan. Ota-onalarning bolalariga logopedik yordam berish uchun o'yinlar, nutqni rivojlantirish uchun o'yin mashqlari, maktabgacha yoshdagi bolalarda lug'atni shakllantirish taklif etiladi.