FRANSIYA - Ahmedova Mahliyo; Rahimova Feruza Baxtiyorzoda qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Xulosa:Turizm hozirgi kunda Fransiya siyosatiga , iqtisodiyotiga katta hissa qoʻshib kelayotgan sohalardan biri hisoblanadi.Turistlar tashrifi boʻyicha Fransiya dunyoda yetakchi oʻrinlarda turadi .