O‘QUVCHILARGA YASSI FIGURALARNING YUZALARINI TOPISHDA ANIQ INTEGRALLARDAN FOYDALANIB O‘QITISH - Sulaymanov Zulqaynar; Soliyev Jahongir Umarali o’g’li; Botirova Ozoda Abdumannon qizi; Po’latov Azizjon Komil o’g’li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqolada dekart va qutb koordinatalar sistemasida turli xil yassi figuralarning yuzini hisoblashda aniq integrallardan foydalanish usullari haqida ma’lumotlar berilgan.