KITOB - MA’NAVIYAT KO’ZGUSI - Bahorova Rohila (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maʼqolada kitob mutoalasi va uning inson hayotidagi ahamiyati, kitob oʻqishning foydalari haqida fikrlar berilgan.