MODAL SOʻZLAR - Abdushukurova Zubayda Ersaxatovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatasiya: Ushbu maqolada modal soʻzlar,modal soʻzlar takror qoʻllansa yoki emotsional mazmunli soʻz bilan birga kelsa, maʼno kuchayishi haqida soʻz yuritilgan.