O’ZBEK VA INGLIZ TILI OAV DA TAHLILIY JANR KORRESPONDENSIYANING O’RNI - Yashnarbekova Sh. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqolada o’zbek va ingliz tili OAV ning xususiyatlari, janrlari, tahliliy janrlarning turlari yoritilgan. Shuningdek, tahliliy jarnga kiruvchi korrespondensiya haqida batafsil ma’lumot berilib, uning har ikki tildagi o’rni haqida ma’lumot berilgan.